PKN
Protestantse Gemeente Breskens
 
Privacyverklaring Privacyverklaring

Dit privacystatement Is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van Protestantse Gemeente Breskens.

Protestantse Gemeente Breskens
Postbus 51
4510 AB
Breskens

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Protestantse Gemeente Breskens kan via hun website geen persoonsgegevens over u verwerken. U kunt uw naam etc. niet achterlaten op deze website.

In kaart brengen websitebezoek
Op deze website van Protestantse Gemeente Breskens worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag Op de website. Protestantse Gemeente Breskens gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen Of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren Of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie Of verwijdering sturen naar "Protestantse Gemeente Breskens" en zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
terug
 
 
 
Altijd lezen

Links op de site ziet u nu  de knop Altijd lezen. Hieronder zit belangrijke informatie en zeer lezenswaardige stukjes !
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.